пʼятниця, 29 жовтня 2021 11:12

Батьки 16-річного водія з Харкова не перепросили в родини загиблого

Батьки 16-річного водія з Харкова не перепросили в родини загиблого
Микола Харківський. Фото: УНІАН

Батьки 16-річного Миколи Харківського, якого підозрюють у скоєнні смертельної ДТП, не перепросили в родини загиблого водія.

Про це заявила донька померлого Анастасія Носова, пише "Главком".

Вона прокоментувала слова батька Харківського про те, що його сина хочуть "зробити злочинцем".

"Будь-які батьки захищатимуть дитину. А наскільки дитина вчинила добре чи погано - це питання моралі батьків. Як мати я розумію батьків хлопця. Звичайно, вони відстоюватимуть дитину. Мені здається, що кожна людина має визначати, де добрий учинок, а де поганий. Тут справа навіть не в покаранні, а у відповідальності", - сказала Носова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пасажирка дала свідчення проти водія-"мажора" Харківського - ЗМІ

Додала, що знає про родину підозрюваного зі ЗМІ й Facebook.

"Знаю, що їхня сім'я не з бідних. Я в 16 років на Infiniti не їздила, а заробляла собі на чоботи й куртку. Якщо говорити про можливості цієї родини, мабуть, вони молодці, досягли чогось. Але це вже розмова на іншу тему. Думаю, гроші не завжди важать у світі. Краще бути без грошей, але мати інші якості", - зазначила Носова.

16-річний підозрюваний перепросив у рідних загиблого. Підліток стверджує, що Infiniti була несправною.

Аварія в Харкові сталася на перехресті просп. Гагаріна й вул. Одеської увечері 26 жовтня. 16-річний водій Infiniti на шаленій швидкості їхав на червоне світло, після чого врізався в Chevrolet. Останній автомобіль рухався на дозволений сигнал світлофора. Автівку розірвало на частини. Водій Chevrolet Aveo загинув на місці. Травмовані троє пасажирів Infiniti й водій. Їх госпіталізували. Швидкість машини перевищувала 100 км/год.

28 жовтня суд обрав запобіжний захід Харківському у вигляді 60 діб тримання під вартою без права внесення застави. У разі доведення провини Харківському загрожує покарання від трьох до восьми років тюремного ув'язнення із позбавленням права керувати транспортними засобами до трьох років або без цього.

Зараз ви читаєте новину «Батьки 16-річного водія з Харкова не перепросили в родини загиблого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути