середа, 11 листопада 2020 15:05

Різав ножем і гриз зубами: убивці тату-майстрині дали довічне

Різав ножем і гриз зубами: убивці тату-майстрині дали довічне
Тетяна Підвашевська та Андрій Горбатюк були знайомі близько п'яти років. Познайомилися через захоплення татуюванням. Фото: FRICK_CROSS-MEDIA.ORG.UA

Довічне ув'язнення отримав 26-річний Андрій Горбатюк. Його визнали винним у вбивстві знайомої, тату-майстрині 27-річної Тетяни Підвашевської, у Тернополі. Матері вбитої Горбатюк мусить заплатити пів мільйона грн моральної шкоди.

Таке рішення виніс сьогодні, 11 листопада, Тернопільський міськрайонний суд.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Убивство тату-майстрині: що розповів підозрюваний

"Андрія Горбатюка визнано винним в умисному вбивстві, вчиненому з особливою жорстокістю. Призначено покарання у вигляді довічного позбавлення волі", – повідомила суддя-спікерка Тернопільського міськрайонного суду Анна Мостецька.

Рішення може оскаржуватись в апеляційному суді впродовж 30 днів з дня його проголошення. Чи скористається Горбатюк своїм правом - поки не відомо.

Андрій Горбатюк зізнався у вбивстві тату-майстрині Тетяни Підвашевської після затримання. Її тіло знайшли в орендованій квартирі в Тернополі вранці 16 квітня торік. На тілі жінки було понад 50 ножових поранень, сліди від укусів. Вона померла від крововтрати, за висновками експертів. Горбатюк учився на юриста. Університет покинув на 3 курсі. Захопився модельним бізнесом. Писав вірші, малював. Мріяв виїхати за кордон. За 5 років до вбивства почав кардинально змінювати зовнішність: зробив татуювання, пірсинги, фарбував волосся в різні кольори. Пізніше розрізав навпіл язик, зробив вуха, як в ельфів, "зуби вампіра", вживив металеві роги на лоба. Наостанок — залив очі чорною фарбою. Із Тетяною та її чоловіком познайомився через захоплення татуюванням.

Зараз ви читаєте новину «Різав ножем і гриз зубами: убивці тату-майстрині дали довічне». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути