пʼятниця, 13 вересня 2019 18:33

Різати не хотів: що сказав у суді підозрюваний у замаху на дружину

Різати не хотів: що сказав у суді підозрюваний у замаху на дружину
Київський суд Одеси обрав запобіжний захід Фейсалу Хазалю Гелану – 2 місяці під вартою без права на заставу. Його заарештували за замах на дружину. Фото - fakty.ua

13 вересня Київський райсуд Одеси обрав запобіжний захід 55-річному Фейсалу Хазалю Гелану – 2 місяці під вартою без права на заставу. Його заарештували за замах на дружину, 43-річну Тетяну Бурчанову.

У суді підозрюваний не міг пояснити, чому накинувся із ножем на жінку. Сказав, що пішов помиритися, аби вона не подавала на розлучення.

"Я чекав її біля ліфта. Коли вона мене побачила - почала кричати. Після того я дістав ніж і велів їй закрити рот. Різати я не хотів, як це сталося я не розумію. А потім я злякався і втік ", - сказав Гелан.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Побив і виштовхав із вікна: подробиці справи про падіння жінки з 4-го поверху

Тетяна Бурчанова у важкому стані в реанімації. Вона отримала численні ножові поранення в живіт, груди і обличчя і перенесла кілька операцій.

За словами дочки Софії Гелан, батько часто піднімав руку на матір і принижував. Коли жінка подала на розлучення, чоловік змусив її забрати заяву. За тиждень до жорстокого нападу в родині стався черговий конфлікт, після якого одеситка переїхала жити до сестри.

Фейсал Хазаль Гелан напав на дружину у ліфті. Завдав їй 9 ножових ударів і втік. Чоловіка затримали на кордоні з Молдовою. У момент нападу разом із чоловіком був його син від першого шлюбу, його досі шукають.

Зараз ви читаєте новину «Різати не хотів: що сказав у суді підозрюваний у замаху на дружину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути