вівторок, 05 лютого 2013 16:59

Рівнянка власноруч спіймала кишенькового злодія

Рівнянка власноруч спіймала кишенькового злодія
Тетяна Марчук сама впоралася зі злочинцем. Фото: МВС

У 23-річної медсестри Тетяни Марчук по дорозі на роботу в маршрутці №42 в Рівному злодії вкрали гаманець. Жінка спіймала одного з крадіїв і викликала міліцію.

"Пригода сталася близько восьмої години ранку. Тетяна їхала в маршрутному таксі на роботу. У неї витягли гаманець. Жінка запідозрила двох хлопців, які стояли в маршрутці поруч з нею. Коли вона зробила їм зауваження, то один з них під час зупинки вистрибнув з маршрутки. Іншому ж Тетяна перегородила дорогу й не випустила до приїзду правоохоронців", - розповідає Тамара Лисенко, начальник сектора зв'язків з громадськістю обласної міліції.

Тетяна Марчук мешкає в селі Кустин Рівненського району. Вона працює молодшою медсестрою в кардіології Рівненської центральної міської лікарні.

Жінка з мобільного викликала міліцію. У 32-річного злодія в кишенях знайшли два чужі гаманці. Працівники міліції оперативно встановили особу його напарника. Йому 28 років.

"Вже за годину оперативники спілкувались і з ним. Обидва молодики вже судимі і за крадіжки, і за наркотики. Міліціонери також з'ясували уже причетність чоловіків до десяти крадіжок у громадському транспорті. Крім того, правоохоронці перевіряють можливу причетність їх до інших злочинів", - додають в обласній міліції.

Гаманець Тетяні Марчук повернули. Злодій не встиг витратити її гроші.

"Дуже добре знаємо Тетяну. Вона виросла на наших очах. Порядна, працьовита дівчина. Добре вчилася в школі. Вона ще не заміжня. Її батько все життя пропрацював трактористом у колгоспі, а матір торгувала в сільмазі. Молодець, що відстояла себе й не дала скривдити", - розповідає про односельчанку Алла Дем'янчук, секретар Кустинської сільради.

Зараз ви читаєте новину «Рівнянка власноруч спіймала кишенькового злодія». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути