понеділок, 04 лютого 2013 11:35

У столичному метрополітені впіймали 23-річного кишенькового злодія

У столичному метрополітені впіймали 23-річного кишенькового злодія
Фото: lenta-ua.net

До чергової частини Лінійного управління в метрополітені надійшло повідомлення від інспектора патрульної служби Лінійного управління про те, що на станції "Хрещатик" до нього звернувся 46-річний громадянин, який виявив відсутність своїх особистих речей.

Про це повідомили у прес-службі МВС у місті Києві.

"Чоловік, який приїхав в столицю у відрядження, після проїзду декількох станцій в столичному метрополітені, вийшовши з вагону потягу, помітив відсутність своїх особистих речей (паспорт, пенсійне посвідчення, квитки на потяг та гроші). Не розгубившись, чоловік одразу ж звернувся до постового міліціонера, який чергував на станції. Молодший сержант міліції детально розпитав потерпілого про всі подробиці та терміново передав всю інформацію працівникам карного розшуку", - розповіла Наталія Керницька, з прес-служби лінійного управління метрополітену.

В свою чергу, працівники карного розшуку Лінійного управління одразу ж розпочали комплекс оперативно-розшукових заходів, і на іншій станції столичного метрополітену був затриманий 23-річний місцевий мешканець, у якого при поверхневому огляді виявили документи, які йому не належали. Їх було вилучено як речові докази.

Слідчим відділом Лінійного управління в метрополітені цю подію було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 Кримінального Кодексу України (крадіжка). Санкція статті передбачає штраф до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або виправні роботи на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Зараз ви читаєте новину «У столичному метрополітені впіймали 23-річного кишенькового злодія». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути