середа, 20 березня 2013 14:57

Рівнянин випав з тролейбуса і помер на зупинці

Рівнянин випав з тролейбуса і помер на зупинці
Фото: gazeta.lviv.ua

Понад дві години пролежало на зупинці в центрі Рівного тіло 62-річного місцевого Петра. У вівторок 19 березня він раптово помер просто неба – очевидці кажуть, що чоловік упав зі сходинки тролейбуса. Нещасний випадок стався близько 9-ої години ранку.

Рівнянин саме сідав у тролейбус №7 навпроти Органного залу. Чоловік став на сходинку у дверях, але чогось похитнувся і упав спиною на асфальт. Після цього він кілька разів здригнувся і помер. Навколо мертвого пасажира одразу зібрався натовп. Люди спочатку пробували підняти його – думали, що він просто сильно вдарився головою і знепритомнів. Але потім зрозуміли, що пенсіонер уже не дихає.

Хтось із перехожих витягнув з його кишені мобільний телефон і зателефонував його рідним. Покійний мешкав на вулиці Макарова у мікрорайоні Ювілейний – у нього залишилися дружина Ніна та донька. Вони одразу приїхали на місце і почали обдзвонювати спецслужби, щоб ті забрали тіло.

"Швидка допомога" лише констатувала смерть Петра і поїхала. Неподалік зупинки стояли кілька продавців дрібного краму, однак говорити вони не бажають. Кажуть, що не бачили, як чоловік упав.

"Тіло пенсіонера забрали на розтин в обласне бюро судово-медичної експертизи. Точну причину смерті будемо знати тільки, коли отримаємо заключення від експертів", - кажуть у прес-центрі обласного управління міліції.

Зараз ви читаєте новину «Рівнянин випав з тролейбуса і помер на зупинці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути