четвер, 01 березня 2012 11:58

Рівненський пенсіонер застрелився із самопала

Рівненський пенсіонер застрелився із самопала

66-річний мешканець райцентру Костопіль вдома ненароком вистрелив собі в груди із саморобного вогнепального пристрою. Чоловік помер на місці пригоди.

"Мертвого пенсіонера в підсобному дерев'яному приміщенні знайшла його 62-річна дружина. Вона й повідомила про трагедію міліцію. На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група. Перед правоохоронцями постала страшна картина – в підсобному дерев'яному приміщенні лежав закривавлений чоловік. Як згодом з'ясували оперативники, причиною смерті стало необережне поводження із саморобним пристроєм, пристосованим для стрільби", - розповіла Вікторія Корнюша із Костопільського райвідділу міліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Вінничині застрелився солдат

Суд-медексперти встановили, що куля влучила у праву сторону грудей і застрягла в легенях. Пенсіонер помер раптово на місці пригоди. Його тіло доставили в морг Костопільської центральної райлікарні.

"Металевий предмет травмуючої дії, від якого загинув костопільчанин, направлено на дослідження для підтвердження того, що це є вогнепальна зброя, виготовлена в кустарних умовах, — додали в міліції.

Правоохоронці нагадують, що носіння, зберігання, придбання, виготовлення, ремонт, передача чи збут вогнепальної зброї, бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу караються позбавленням волі на строк до п'яти років. Від кримінальної відповідальності звільняється та особа, яка добровільно здала органам влади зброю, бойові припаси, вибухові речовини або вибухові пристрої.

Зараз ви читаєте новину «Рівненський пенсіонер застрелився із самопала». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути