четвер, 27 січня 2022 12:03

"Ріс один, не знав компанії" - односельці розповіли про солдата, який влаштував криваву розправу в частині

"Ріс один, не знав компанії" - односельці розповіли про солдата, який влаштував криваву розправу в частині
Під Дніпром затримали солдата Артема Рябчука, який вбив п'ятьох товаришів по службі. Стільки ж - поранив. Фото: npu.gov.ua

Солдат 21-річний Артем Рябчук, який розстріляв утоваришів по службі в частині у Дніпрі, родом із села Бросла Ізмаїльського району на Одещині.

Односельці батьків нацгвардійця не уявляють, що могло штовхнути хлопця на такий вчинок. Сім'я дуже спокійна, віруюча. Батько Артема помер після тривалої хвороби років 5-6 тому, розповіли місцеві, передає OBOZREVATEL.

"Сім'я віруюча, якщо не помиляюся – щось на кшталт п'ятдесятників. З односельцями вони не спілкувалися тісно, ні з ким не дружили, свята не відзначали разом. У них вдома немає ні телевізора, ні радіо – їм вірою це заборонено", – розповіли сусіди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський відреагував на криваву стрілянину в Дніпрі

Артем – не єдина дитина в сім'ї, має ще старшу сестру 28-річну Юлю, яка живе в Росії. Матері хлопця 54 роки. Де працює і чи взагалі працює - в селі не знають. Бачать лиш, коли їде велосипедом.

Артем завжди був дуже спокійним, друзів у нього не було. Навпроти будинку Рябчуків є пагорб, з якого взимку каталися діти. Однак Артем ніколи не виходив до однолітків.

"Може його довели, образили. Адже він ріс один, не знав компанії. Його іноді кривляли – мовляв, нас віряни не визнають", – припустили сусіди.

Трагедія сталася сьогодні, 27 січня, близько 3:40 на території Південного машинобудівного заводу.

До поліції надійшло повідомлення про те, що військовослужбовець Національної гвардії відкрив вогонь із автоматичної зброї. На той момент у кімнаті були близько 22 солдатів. Двоє з них змогли вибігти на вулицю та викликати поліцію і "швидку". У результаті п'ятеро військовослужбовців загинули на місці, ще п'ять осіб отримали поранення.

Підозрюваного затримали за кілька годин під Дніпром. Автомат і набої були при ньому.

Зараз ви читаєте новину «"Ріс один, не знав компанії" - односельці розповіли про солдата, який влаштував криваву розправу в частині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути