середа, 19 червня 2019 22:43

"Рідних і близьких чекає справжнє пекло на землі" - розповіли про вбиту Дарину Лук'яненко

"Рідних і близьких чекає справжнє пекло на землі" - розповіли про вбиту Дарину Лук'яненко
Дарину Лук'яненко із Іванівки на Одещині знайшли мертвою ввечері 19 червня на території приватного будинку. Зникла тиждень тому дорогою до школи. Фото - obozrevatel.com

Тіло дитини, яке знайшли у вигрібній ямі в приватному дворі селища Іванівка на Одещині, належить Дарині Лук'яненко. Цю інформацію також підтвердив співробітник відділу ювенальної превенції ГУНП Дмитро Ревун.

"Дарина Лук'яненко. Це чергове дитяче ім'я, яке я запам'ятаю назавжди. Я жодного разу її не бачив. Але за 6 днів роботи в Іванівці, провівши десятки заходів і поговоривши з сотнею людей, я і мої колеги дізналися наскільки це була життєрадісна дитина, творча особистість, лідер танцювальної команди, привітний, хороший і чуйний друг, усміхнена дитина , завжди з хорошим настроєм. І її очевидно не стало. Не стало через дії мерзенної, бридкої і ображеної о істоти, яка не варта називатися людиною. У вигрібній ямі знайшли тіло і зараз рідних і близьких чекає справжнє пекло на землі - впізнання тіла і наступні експертизи", - написав Ревун.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Убивство Дарини Лук'яненко: перші подробиці та інформація про підозрюваного

І подякував усім, хто увесь цей час допомагав у пошуках дівчинки.

Дарину Лук'яненко знайшли ввечері 19 червня на території приватного будинку. Саме біля цього двору у неї вимкнувся телефон, у цьому ж районі губили слід собаки. Дівчинку шукали тиждень. Вона зникла дорогою до школи, де мала із колективом репетирувати танцювальний номер. Чи була дівчинка зґвалтована та від чого померла – встановить експертиза.

Зараз ви читаєте новину «"Рідних і близьких чекає справжнє пекло на землі" - розповіли про вбиту Дарину Лук'яненко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути