середа, 30 травня 2012 10:03

Різанина в кримському тубдиспансері: потерпілому пошкодили сонну артерію

Різанина в кримському тубдиспансері: потерпілому пошкодили сонну артерію
П'яний чоловік ударив ножем у шию товариша по пляшці. Фото: kolo.poltava.ua

Вночі 22 травня в чергову частину Білогірського районного відділу міліції надійшло повідомлення про те, що в місцевому тубдиспансері одного з хворих поранили: колото-різана рана з пошкодженням сонної артерії.

Про це повідомили у прес-службі МВС Криму.

"Потерпілий - 51-річний чоловік, житель смт Совєтський, був відразу ж госпіталізований в хірургічне відділення Білогірської районної лікарні, де йому була надана медична допомога. Затриманий був доставлений в Білогірський РВ для з'ясування обставин. Ним виявився раніше судимий 41-річний житель Білогірського району, остання судимість зловмисника за аналогічний злочин - заподіяння тяжких тілесних ушкоджень", - розказали в міліції.

Правоохоронці встановили, що того вечора ці пацієнти тубдиспансеру в палаті розпивали спиртні напої. Неабияк захмелілий підозрюваний став звинувачувати товариша по чарці в крадіжці грошей. Між чоловіками розігрався конфлікт під час якого зловмисник схопив з тумбочки ніж, який привіз з дому, і вдарив опонента в шию. Пізніше з'ясувалося, що гроші нетверезий агресор поклав в інше місце і забув про це.

25 травня зловмиснику був обраний запобіжний захід у вигляді взяття під варту. За даним фактом порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство) через ч. 2 ст. 15 КК України (замах на злочин), бо злочин не був закінчений, з причин не залежних від нього. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

 

Зараз ви читаєте новину «Різанина в кримському тубдиспансері: потерпілому пошкодили сонну артерію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути