пʼятниця, 25 травня 2012 11:24

Студент харківського вузу 3 тижні зберігав трупи бабусі й матері

Студент харківського вузу 3 тижні зберігав трупи бабусі й матері
Затриманий наразі дає свідчення у райвідділі міліції. Фото: ru.tsn.ua

Кілька днів тому о 5 годині ранкув одній із квартир по вул. Героїв Праці Харкові на 6 поверсі багатоповерхового житлового будинку працівники МНС виявили два трупи. Тіла жінки 1970 року народження та її матері 1945 року народження були засипані піском та обмотані скотчем, повідомила прес-служба місцевої прокуратури із посиланням на заступника прокурора Харківської області Сергія Міронова, пише ТСН.

За його словами, попередньо встановлено, що у жінки похилого віку - черепно-мозкова травма. Труп її дочки з аналогічними тілесними ушкодженнями знаходився поруч.

На думку правоохоронців, тіла обох пролежали на підлозі більше трьох тижнів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Донеччанка зарізала чоловіка. Вона втомилася терпіти постійні побої і знущання

Першою тривожний сигнал подала приятелька бабусі, коли звернула увагу на те, що старенька не прийшла до поштового відділення отримувати пенсію за квітень. Також мешканців будинку схвилював неприємний запах, який розповсюдився приміщеннями.

Підозрюваний у вчиненні злочину, третьокурсник одного з харківських вищих навчальних закладів, який проживав разом з мамою та бабусею, затриманий наразі дає свідчення у райвідділі міліції. Порушено кримінальну справу за ч.2 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

 

Зараз ви читаєте новину «Студент харківського вузу 3 тижні зберігав трупи бабусі й матері». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути