Ексклюзиви
неділя, 31 травня 2020 11:42

Ремонт, який не зробили: військовослужбовець завдав державі збитків на 800 тис. грн

Ремонт, який не зробили: військовослужбовець завдав державі збитків на 800 тис. грн
Військовослужбовець обвинувачується у недбалому ставленні до військової служби. Фото: ДБР

Начальник одного з управлінь Повітряних сил Збройних сил України постане перед судом за службову недбалість. Він завдав державі збитків на суму майже 800 тис. грн. Обвинуваченому загрожує позбавлення волі на строк від 5 до 7 років.

До суду скеровано обвинувальний акт відносно начальника одного з управлінь. Військовослужбовець обвинувачується у недбалому ставленні до військової служби, вчиненому в умовах особливого періоду. Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань у Хмельницькому. Про це повідомляє ДБР.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: При модернізації військової частини вкрали 19 мільйонів

Торік підприємство-виконавець робіт отримало оплату за фактично невиконані ремонтні роботи, що спричинило державі збитки у розмірі понад 793 тис. грн. За версією слідства, військовослужбовець не здійснив належного управління та контролю за використанням коштів, довірених військової частини Вінницької області для виконання ремонту. У разі доведення вини, обвинуваченому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 7 років.

На модернізації військової частини Вінницької області вкрали 19 мільйонів гривень. В рамках договору укладеного в 2017 році з Міноборони на 41 млн грн, комерційна структура мала здійснити модернізацію частини. Про це повідомляє повідомляє СБУ.

Зараз ви читаєте новину «Ремонт, який не зробили: військовослужбовець завдав державі збитків на 800 тис. грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути