понеділок, 10 серпня 2020 18:11

Рецидивіст задушив перехожого на дитячому майданчику

Рецидивіст задушив перехожого на дитячому майданчику
У Нікополі на Дніпропетровщині на дитячому майданчику задушили чоловіка. Підозрюваним виявився місцевий 34-річний рецидивіст. Фото: dp.npu.gov.ua

У Нікополі на Дніпропетровщині на дитячому майданчику знайшли мертвого чоловіка. За висновком судмедекспертизи, смерть настала внаслідок механічної асфіксії.

Підозрюваного у вбивстві встановили. Це 34-річний місцевий житель, раніше судимий за низку тяжких злочинів. Після скоєння вбивства втік з міста. Його затримали в Мелітополі на Запоріжжі, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Московський піп задушив знайомого

"З показів свідків поліцейські встановили, що вночі між загиблим і невідомим чоловіком виник конфлікт. З місця злочину вилучили речові докази, що допомогли встановити підозрюваного", - сказано в повідомленні.

Сьогодні в суді підозрюваному оберуть запобіжний захід. Йому загрожує до 15 років за ґратами.

У селі Китайгород Томаківського району на Дніпропетровщині на дитячому майданчику знайшли вбитими 29-річну жінку та її 52-річного вітчима. Тіла з численними ушкодженнями помітили перехожі. Зловмисник завдав сокирищем смертельних ран колишній співмешканці та її вітчиму, після чого втік із місця злочину.

Зараз ви читаєте новину «Рецидивіст задушив перехожого на дитячому майданчику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути