четвер, 27 вересня 2012 16:25

Розстріл в "Каравані": вбивцю ніхто не затримував

Розстріл в "Каравані": вбивцю ніхто не затримував

Начальник служби безпеки ТРЦ "Караван" Сергій Осташенко відзначає, що охоронці супермаркету не затримували злочинця, а запропонували йому пройти в кімнату старшого зміни та оплатити той товар, який він намагався винести з магазину.

"Затримання, як такого, не було. Людина зробила замах на наше майно, спрацювала рамка, йому запропонували сплатити те, що він не сплатив - він відмовився", - сказав Осташенко журналістам у четвер у Києві.

За його словами, після цього молодій людині запропонували пройти для розгляду в кімнату старшого зміни охорони і він добровільно пройшов.

"З того відео, що я дивився, ця людина дістала чохол від пістолета, що насторожило охоронця. В таких випадках ми викликаємо працівників міліції. І як тільки він почув про цю команду - але ви зрозумійте, що це все мої припущення - тоді почав діяти", - зазначив Осташенко.

За словами начальника безпеки, злочинець вкрав не флешку, про що писалося раніше в ЗМІ, а 4 акумулятора і зарядний пристрій для них.

Як повідомлялося, в середу вдень в ТРЦ "Караван" на вулиці Луговій охоронець, співробітник приватної охоронної фірми, помітив, що один з відвідувачів вкрав флешку, після чого запропонував йому пройти в кімнату охорони. Там зловмисник відкрив вогонь, убивши на місці трьох охоронців, четвертого важко поранив, після чого втік. Оболонський райвідділ міліції порушив кримінальну справу.

Пораненого охоронця прооперували, зараз його стан оцінюється як стабільно важкий.

Зараз ви читаєте новину «Розстріл в "Каравані": вбивцю ніхто не затримував». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути