Ексклюзиви
середа, 30 березня 2022 10:40

Спецтема: Війна Росії проти України

Рашисти артилерією обстріляли будівлю відмічену червоним хрестом

У Маріуполі російські загарбники авіацією та артилерією цілеспрямовано знищують будівлю, відмічену червоним хрестом на білому тлі.

Такими хрестами відмічаються місця, де можуть перебувати поранені, цивільні або гуманітарні вантажі. Рашисти вчинили військовий злочин проти Міжнародного комітету Червоного Хреста. Про це повідомляє окремий загон спеціального призначення "Азов".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Німеччина визнала ігнорування енергетичної загрози з боку РФ

"Це є одним з найбільш зухвалих військових злочинів. Єдиними, хто так порушував правила ведення війни, були війська гітлерівської Німеччини, які також обстрілювали будівлі та транспорт позначені червоними хрестами. МКЧХ останнім часом все тісніше співпрацюють з росіянами. Зокрема, сприяють примусовій депортації українців до країни-агресора та планують відкриття центру для прийому українців у російському Ростові. Та співпраця з орками історично має один підсумок - російські бомби на вашому даху", - написали.

Автор: Азов
  Такими хрестами відмічаються місця, де можуть перебувати поранені, цивільні або гуманітарні вантажі
Такими хрестами відмічаються місця, де можуть перебувати поранені, цивільні або гуманітарні вантажі

Рашисти продовжують насильницьке вивезення маріупольців на територію країни-агресора. Цього разу з Маріуполя до Росії вивезли персонал і пацієнтів міського пологового будинку №2. Загалом відомо про вивезення на територію країни-агресорки понад 20 тисяч маріупольців. Міський голова Маріуполя Вадим Бойченко порівняв дії російських військ із вчинками фашистів у часи Другої світової. За словами мера, зараз створюється база насильницьки вивезених маріупольців. Така фіксація може спростити повернення мешканців міста до України.

Зараз ви читаєте новину «Рашисти артилерією обстріляли будівлю відмічену червоним хрестом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути