Ексклюзиви
вівторок, 16 серпня 2022 16:24

Спецтема: Війна Росії проти України

Ракетний удар по Житомирщині: в ОВА розповіли подробиці

Ракетний удар по Житомирщині: в ОВА розповіли подробиці
Росіяни завдали ракетного удару по Житомирській області. Фото: t.me/V_Zelenskiy_official

Російські окупанти з території Білорусі обстріляли Житомирську область.

Через ракетні обстріли загарбників, на щастя, немає жертв. Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Віталій Бунечко в Telegram.

"Після вибухів у Житомирському районі, які сталися внаслідок запуску ворожих ракет з території Білорусі, на щастя, жертв немає", – повідомив він.

Вчергове закликав жителів області не ігнорувати сигнали повітряної тривоги й перебувати в укриттях, якщо чути звук сирен.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російська артилерія "пройшлася" трьома областями – Генштаб

Ракетних ударів біля Житомира було два, додав мер Сергій Сухомлин. І також закликав не ігнорувати сигнали тривоги. Аргументував свої слова тим, що після вибухів у Джанкої та на сакському аеродромі, росіяни можуть бити по цивільних об'єктах.

"Після Криму, після аеродрому "Саки", після вибуху складів у Джанкої. Зрозуміло, що вони не дотримуються техніки безпеки. Але все ж таки вони мають спроби залякати нас, показати, що вони сильні. Тому вони можуть абсолютно спокійно бити по цивільних об'єктах", – сказав Сухомлин.

У вівторок, 16 серпня, у Житомирській області пролунали вибухи. Підтверджено два вибухи внаслідок ракетного удару. За попередньою інформацією, ракети випущені з території Білорусі.

Перед цим ворог обстрілював Житомирську область у червні. 25 червня росіяни здійснили масований ракетний обстріл. Українські захисники збили близько 10 ракет, які цілили по об'єктам інфраструктури. 9 червня з Білорусі ракету випустили по Новоград-Волинському.

13 квітня ворог завдав ракетного удару по військовій частині.

Зараз ви читаєте новину «Ракетний удар по Житомирщині: в ОВА розповіли подробиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути