субота, 02 липня 2022 12:51

Спецтема: Війна Росії проти України

Ракетна атака Сергіївки: розбір завалів триває, кількість загиблих знову зросла
7

У Сергіївці Білгород-Дністровського району Одеської області триває розбір завалів будівель після ракетного удару. Російські загарбники влучили в дев'ятиповерховий житловий будинок і триповерхові будівлі бази відпочинку в селищі 1 липня.

Станом на 10:00 2 липня розбір завалів не завершився. За даними Державної служби України з надзвичайних ситуацій, під завалами можуть залишатися люди. Про це передають рятувальники у Facebook і "Суспільне".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти більше 20 разів вдарили по півдню України – Зеленський

Як повідомляє видання, за попередніми списками знайшли всіх.

Нардеп Олексій Гончаренко близько 12:20 зазначив, що вже відомо про 74 поранених і 22 загиблих. Про це він написав у Telegram.

Фото: ДСНС

Вночі 1 липня по Одещині завдали ракетного удару літаки стратегічної авіації РФ з Чорного моря. Одна ракета влучила в багатоповерховий житловий будинок, друга – в базу відпочинку в Білгород-Дністровському районі.

Раніше повідомляли, що внаслідок ракетного удару в селищі Сергіївка Білгород-Дністровського району Одеської області загинули 21 людина. 16 людей у житловому будинку та п'ять – на базі відпочинку. З них одна дитина. Постраждали 38 мирних жителів. Пожежники врятували вісьмох людей. Серед них є діти від 3 до 17 років.

Ракетний удар Росії у житлову дев'ятиповерхівку та базу відпочинку на Одещині – помста за звільнення острова Зміїний, заявив заступник міністра внутрішніх справ Євген Єнін.

Зараз ви читаєте новину «Ракетна атака Сергіївки: розбір завалів триває, кількість загиблих знову зросла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути