Ексклюзиви
четвер, 21 липня 2022 11:01

Спецтема: Війна Росії проти України

Ракетна атака Миколаєва: показали масштаби руйнувань
29

Росіяни продовжують нещадно обстрілювати Миколаїв
Фото: ДСНС
Росіяни продовжують нещадно обстрілювати Миколаїв
Росіяни продовжують нещадно обстрілювати Миколаїв
Росіяни продовжують нещадно обстрілювати Миколаїв
Росіяни продовжують нещадно обстрілювати Миколаїв

Росіяни продовжують нещадно обстрілювати Миколаїв з областю. Близько 10 ракет влучили вранці у об'єкти інфраструктури, АЗС і газогін міста. Є інформація про одного постраждалого.

Загалом у регіоні минулої доби росіяни поранили дві людини, заявила 21 липня голова обласної ради Ганна Замазєєва в Telegram. Дітей серед постраждалих немає.

"Також під обстріли потрапили населені пункти Баштанського та Миколаївського районів. Прильоти фіксували у Галіцинівській, Шевченківській, Широківській та Березнегуватській громадах. Пошкоджені житлові будинки, горіли поля з зерновими. Нажаль, є загиблі", – написала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Миколаїв з областю знову атакували російські терористи: десятки поранених

На сьогоднішній ранок у миколаївських лікарнях перебувають 280 громадян, які постраждали від атак окупантів в області. Ще 107 людей отримали допомогу амбулаторно.

"Усі поранені доправлені в медичні заклади. Велика подяка й шана нашим лікарям, які цілодобово й самовіддано рятують життя і здоров'я миколаївців. Усім якнайшвидшого одужання", – йдеться у повідомленні.

Російські терористи знову вдарили по Миколаєву цієї ночі. Випустили по місту сім ракет С-300. На цей час відомо про щонайменше одного постраждалого. Ворог влучив в об'єкт інфраструктури, АЗС, газогін і складське приміщення.

Вночі 20 липня окупанти обстріляли Баштанську й Березнегуватську громади Миколаївщини. Пошкоджено вісім житлових будинків. З-під завалів врятували двох людей.

18 липня голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім пообіцяв винагороду за інформацію, яка допоможе ловити коригувальників російського вогню на Миколаївщині. Приєднатися до "полювання" на зрадників керівник Миколаївської обласної військової адміністрації пропонує мешканцям регіону.

Зараз ви читаєте новину «Ракетна атака Миколаєва: показали масштаби руйнувань». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути