пʼятниця, 03 серпня 2018 09:44

Рабство на консервному заводі: двох винних засудили

Рабство на консервному заводі: двох винних засудили
Двох фігурантів справи про рабство на консервному заводі засудили до 4 років в'язниці. Фото - прес-служба Одеського прикордонного загону

Овідіопольський районний суд на Одещині засудив до 4 років в'язниці двох фігурантів справи про рабство на консервному заводі "Ассоль". Про це повідомила прес-служба Одеського прикордонного загону.

Його представники разом із іншими силовиками звільнили 30 людей, яких незаконно утримували та примушували безкоштовно працювати. Досудове розслідування щодо основного організатора триває.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тамара Чернега 13 років була в рабстві

Серед затриманих тоді були головний технолог 59-річна Олена Артюшенко та двоє робітників заводу ромської національності. Директор підприємства Борис Херсонський від коментарів відмовлявся.

На консервному заводі "Ассоль" людей змушували працювати "у нелюдських умовах", принижували морально та погрожували фізичною розправою. Потерпілі - жителі різних областей і Криму, які шукали можливість заробити. Серед них була вагітна жінка.

Зараз ви читаєте новину «Рабство на консервному заводі: двох винних засудили». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути