вівторок, 03 вересня 2013 09:46

П'яний даішник на смерть збив під Києвом двох хлопців — ЗМІ

П'яний даішник на смерть збив під Києвом двох хлопців — ЗМІ
Фото: vesti.ua

Вчора інтернеті всі обговорювали інформацію про загибель двох співробітників "Кобри" у нічній аварії в Київській області. Але пізніше з'ясувалося, що насправді загинули двоє хлопців, які їхали на мотоциклі, а от винуватцем аварії називають співробітника ДАІ.

За словами односельців загиблих, даішник був п'яний. У МВС цю інформацію заперечують і стверджують, що співробітники міліції ніяк не причетні до смертельного ДТП.

Однак від власних джерел у міліції стало відомо, що учасником цієї аварії був все-таки співробітник ДАІ, якого нібито звільнили заднім числом.

Чому в міліції заперечують зв'язок аварії з правоохоронними органами, пояснює колишній співробітник міліції Олег Мартиненко. "Практика, коли міліціонерів, які провинилися звільняють заднім числом в МВС, постійна. Або органи, в які ви зверталися, не володіють повною інформацією, бо не знають, що сталося на місці. Або трапилося НП, в якому брав участь правоохоронець, і вона загрожує іміджу міліції, тоді говорять: "Наш співробітник був звільнений буквально вчора, але не встиг здати форму і табельну зброю. Не догледіли", - каже Мартиненко.

Загиблі - Олександр Хоменко та Василь Антонов - 21- річні жителі села Циблі. Саме недалеко від нього, біля заправки, і сталася трагедія. У селі зараз тільки й говорять про загибель молодих людей.

Нагадаємо, першим про смертельному ДТП в ніч з 1 на 2 вересня повідомив на своїй сторінці в "Фейсбуці" телеведучий Артем Шевченко. Щоправда, він стверджував, що загинули співробітники "Кобри" ( підрозділ ДАІ ), а от місце аварії не вказував. Весь день МВС зберігало мовчання, але ввечері на сайті відомства з'явилася інформація: "1 вересня, близько 23:50, на 52 км траси Бориспіль - Дніпропетровськ, близько Переяслава -Хмельницького, сталося зіткнення Mitsubishi Galant і мотоцикла "ІЖ Планета". У результаті водій і пасажир мотоцикла загинули. Учасники ДТП не є співробітниками органів внутрішніх справ", - йшлося в повідомленні. Правда, чому саме цю аварію в МВС пов'язали з інтернет -повідомленням, пояснити не змогли.

Зараз ви читаєте новину «П'яний даішник на смерть збив під Києвом двох хлопців — ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути