середа, 30 листопада 2011 09:18

П'яний автоінструктор викрав на Одещині машину

П'яний автоінструктор викрав на Одещині машину

П'яні інструктор з водіння та його учень за участю кількох підлітків - друзів учня автошколи у віці від 19 до 23 років викрали два автомобілі марки "Daewoo Lanos", які належать одній з автошкіл Котовського району Одеської області.

Як повідомляє відділ зі зв'язків з громадськістю Головного управління МВС України в Одеській області у вівторок, після того, як зловмисники викрали машини, вони зіткнулися на них один з одним недалеко від автошколи.

Після цього злочинці вирішили приховати свою участь у злочині і виступити свідками події. Для цього вони дали неправдиві свідчення співробітникам міліції. Проте слідство виявило розбіжність їхніх показань з показаннями охоронця автошколи, після чого співробітники міліції затримали викрадачів.

В даний час відносно затриманих порушено кримінальну справу за ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Зараз ви читаєте новину «П'яний автоінструктор викрав на Одещині машину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути