Ексклюзиви
неділя, 02 грудня 2018 20:15

П'яний водій-іноземець влаштував жахливу аварію

П'яний водій-іноземець влаштував жахливу аварію
П'яний водій-іноземець влаштував серйозне зіткнення. Фото: Vsluh

У Львові п'яний водій-іноземець влаштував серйозне ДТП.

За попередньою інформацією, водій автомобіля Opel Astra, 26-річний студент-іноземець, виїхав на смугу зустрічного руху і зіткнувся з автомобілем Volkswagen Golf під управлінням 63-річного львів'янина, який, у свою чергу, скоїв зіткнення з автомобілем ВАЗ 2108, припаркованим на узбіччі. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції у Львівській області.


"У результаті ДТП водій Volkswagen отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований у нейрохірургічне відділення лікарні з діагнозом відкрита черепно-мозкова травма і субарахноїдальний крововилив. Водій Opel Astra і двоє його пасажирів, студенти-іноземці віком 21 і 23 роки, також були доставлені до медичного закладу із травмами різного ступеня тяжкості. У всіх трьох лікарі попередньо діагностували стан алкогольного сп'яніння", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маршрутка з пасажирами перекинулась на слизькій дорозі

Правоохоронці затримали водія автомобіля Opel та відкрили кримінальне провадження за статтею про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатацію транспорту особами, які керують транспортними засобами.

На Закарпатті неподалік міста Хуст сталося смертельне зіткнення автомобілів Chery Amulet і Audi A5. Як зазначається, водій Chery на об'їзній дорозі районного центру виїхав на зустрічну смугу руху та зіткнувся з Audi.

Зараз ви читаєте новину «П'яний водій-іноземець влаштував жахливу аварію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути