середа, 11 липня 2018 14:16

П'яний водій на євробляхах побив поліцейського

П'яний водій на євробляхах побив поліцейського
Нетверезий водій авто накинувся з кулаками на поліцейського. Фото - prostokoshka.ru

10 липня на вул. Київській у райцентрі Ківерці на Волині патрульні зупинили автомобіль Volkswagen Golf на іноземній реєстрації, який порушив правила дорожнього руху.

25-річний водій авто був напідпитку. Під час перевірки документів та складання адміністративного протоколу, накинувся на поліцейського з кулаками. Про це повідомили у відділі комунікації поліції області.

"Пригода сталася близько 21:00. 25-річний водій транспортного засобу під час перевірки поліцейськими документів та оформлення протоколу про адміністративне правопорушення - керування транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння - наніс тілесні ушкодження 28-річному співробітнику поліції. Відомо, що зловмисник притягувався раніше до відповідальності за скоєння кримінальних правопорушень", - розповіли правоохоронці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліцейського вдарили ножем в груди під час бійки

За цим фактом відкрили кримінальне провадження. Йдеться про умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу побоїв, з виконанням цим працівником службових обов'язків. Санкція статті передбачає до 5 років в'язниці. Проводиться досудове розслідування.

У Рівному помер поліцейський групи реагування 25-річний Олександр Гордійчук. 1 липня на нього кинувся чоловік з вилами, поранив плече та руку, а ще завдав тяжку черепно-мозкову травму. Медики намагалися врятувати його життя, однак він помер, не опритомнівши.

Зараз ви читаєте новину «П'яний водій на євробляхах побив поліцейського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути