Ексклюзиви
пʼятниця, 19 серпня 2011 12:41

П'яний "регіонал" побив жінку - директора дитсадка на Одещині

П'яний "регіонал" побив жінку - директора дитсадка на Одещині

Болградський міський голова Сергій Корольов напав на директора дитячого садка № 5 Лідію Ховавчук. За словами свідків, п'яний мер "прийшов висувати якісь претензії". Діяч місцевого самоврядування не скупився на погрози, а потім розпустив руки і побив жінку.

Педагог поки мовчить про причини конфлікту. Однак, за чутками, на місце Лідії Ховавчук претендує депутат міськради Лідія Кілафли, вихователь дитячого садка № 5 і приятелька Корольова. Крім того, директор дитячого саду неодноразово піднімала "незручні" для мера питання про безвідповідальність постачальників, які систематично поставляють дитсадку хліб із заниженою вагою. Порушення договору постачальниками було зафіксовано в декількох актах. Корольов є власником місцевого хлібозаводу, тому йому дуже не сподобалася принциповість Ховавчук, пише 40ka.info.

Не виключено, що грубим насильством Сергій Корольов намагався змусити Лідію Ховавчук написати заяву про звільнення "за власним бажанням" або спровокувати її на якісь дії, які б стали приводом для звільнення "по статті".

Лідія Карпівна - відмінник освіти зі стажем роботи 38 років. Вчинок мера викликав обурення батьків і дітей, які дуже люблять "тітку Ліду".

"Мало того, що у дітей хліб краде, так ще йому не терпиться хорошого вихователя витурити, - обурюється одна з мам. - Я не дивуюся, адже у Корольова всього вісім класів освіти далеко не з кращими оцінками. Напевно, він ненавидить усіх педагогів".

Батьки мають намір звернутися до президента України Віктора Януковича з проханням захистити дитячий сад від "самодурства чергового мажора і п'яниці, що ганьбить Партію регіонів".

Мер Болграда отримав скандальну славу серед городян одразу після приходу до влади. Багато хто вважає його самозванцем.

5 листопада 2010 виборча комісія Болграда прийняла протокол про перемогу на виборах Володимира Качанова. Розрив між ним і Корольовим був у 30 голосів. Президент Янукович двічі привітав Качанова з перемогою і законним обранням, але Сергій Корольов став мером шляхом махінацій.

"Він ходив по місту і всім розповідав, що ніхто у нього перемогу не забере, оскільки він вклав у неї більше 420 тисяч доларів - отримавши підтримку від землячки, тимчасово працює прес-секретарем в одного із заступників в адміністрації президента", - стверджував Качанов.

До речі, працівники Болградської міліції під тиском районного керівництва не змогли провести експертизу мера Болграда Корольова на предмет вживання спиртного. А поки мешканці Болграда збирають підписи до президента України з вимогою захистити городян від сваволі Корольова.

Зараз ви читаєте новину «П'яний "регіонал" побив жінку - директора дитсадка на Одещині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

54

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути