Ексклюзиви
пʼятниця, 20 березня 2020 16:43

П'яний поліцейський вистрілив у скроню колезі

П'яний поліцейський вистрілив у скроню  колезі
Оперуповноважений одного з відділів поліції ГУНП у Запорізькій області під час застілля прострелив голову колезі. Фото: 1news.zp.ua

20 березня оперуповноваженому одного з відділів поліції ГУНП у Запорізькій області оголосили підозру в замаху на вбивство колеги.

12 січня вони разом випивали у неробочий час в кабінеті підозрюваного. Оперуповноважений кілька разів вистрілив із власної травматичної зброї у стіни та меблі, за що отримав від потерпілого зауваження. Обурившись на невдоволення колеги, поліцейський із близької відстані вистрілив йому в голову, повідомили в Державному бюро розслідувань.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Патрульний під час автопогоні підстрелив людину – його затримали

"Підозрюваний розраховував, що його колега від отриманих травм помре. Разом із знайомими, які не були присутні під час пострілу, хотіви приховати факт вбивства, змінивши обстановку на місці злочину. Вони приховали стріляні гільзи та замінили пістолет, а підозрюваний дав свідчення про те, що потерпілий власноруч поцілив собі у скроню", - сказано в повідомленні.

Найближчим часом суд обере підозрюваному запобіжний захід. Тривають слідчі дії, перевіряється причетність керівництва відділу поліції та інших працівників поліції до приховування злочину.

У разі доведення вини підозрюваному загрожує до 15 років в'язниці.

У Вінницькій області інспектора роти поліції особливого призначення випадково поранив його колега. Інцидент стався через порушення інструкції із заходів безпеки при поводженні зі зброєю.

Зараз ви читаєте новину «П'яний поліцейський вистрілив у скроню колезі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути