Ексклюзиви
понеділок, 10 травня 2021 11:34

П'яний без прав розтрощив дев'ять авто: відео аварії

П'яний без прав розтрощив дев'ять авто: відео аварії
В Одесі затримали п'яного водія Toyota без прав, який тікав від поліції та розбив дев'ять автівок. Фото: скріншот із відео

В Одесі затримали водія Toyota, який порушив правила дорожнього руху, тікав від поліції та пошкодив дев'ять автівок. Інцидент стався уночі 10 травня.

Утікач був п'яний - Drager показав 1,23 проміле алкоголю в крові. Також з'ясувалось, що чоловік ніколи не отримував водійського посвідчення, розповіли в пресслужбі патрульної поліції області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДТП у Києві. З вини п'яного водія розбилися 4 автівки

"Увагу інспекторів привернув автомобіль Toyota, який порушив правила дорожнього руху на вулиці Семена Палія. За допомогою гучномовця та спеціальних сигналів патрульні вимагали зупинити авто, проте водій збільшив швидкість та намагався втекти. Під час переслідування, на вулиці Академіка Бочарова зіткнувся з 9 автівками, які були припарковані на краю дороги. В результаті останнього зіткнення, автівка порушника пошкодилася настільки, що вже не могла рухатись далі", - розповіли патрульні.

На водія склали чотири адміністративні протоколи.

У Києві на парковці ЖК "Варшавський квартал" невідомий розтрощив 5 машин і втік. Попередня версія – п'яний водій вантажівки.

Зараз ви читаєте новину «П'яний без прав розтрощив дев'ять авто: відео аварії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути