неділя, 15 травня 2016 14:27

П'яні російські військові вкрали танк

П'яні російські військові вкрали танк
Фото: www.bbc.com

На Донбасі військовослужбовці Російської Федерації у стані алкогольного сп'яніння викрали танк. Рухаючись на великій швидкості, вони збили електроопору та знеструмили село Нижнє Лозове.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

"У російських військових 1 та 2 АК ЗС РФ спостерігається подальше зниження рівня морально-психологічного стану. Це проявляється у поглибленні протиріч між офіцерським і рядовим складом, зростанні кількості злочинів пов'язаних з крадіжками військового майна та безчинств стосовно місцевого цивільного населення", - йдеться у повідомленні.

Інші два військовослужбовці з сьомої окремої мотострілецької бригади (Дебальцеве) 2 АК здійснили крадіжку 10 одиниць автоматів АК-74У з кімнати зберігання зброї. Їхній командир вживає заходи, щоб приховати зазначений злочин від вищестоящого командування.

"Командир 3 мотострілецької роти 1 мотострілецького батальйону 2 окремої мотострілецької бригади (Луганськ) 2 АК ЗС РФ приховав факт поранення підлеглого. Це спричинило зволікання з наданням постраждалому своєчасної медичної допомоги і викликало обурення діями командира роти з боку рядового складу підрозділу", - додали в Міноборони.

Читайте також: Бойовики зранку обстілюють наші позиції з гранатометів та стрілецької зброї

Зараз ви читаєте новину «П'яні російські військові вкрали танк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути