середа, 26 травня 2021 14:42

П'яна в дим водійка зможе вийти під заставу: нові подробиці резонансної аварії

П'яна в дим водійка зможе вийти під заставу: нові подробиці резонансної аварії
У Вінниці 43-річна Наталія Дзісь збила на тротуарі 13-річного Андрія Тарасюка. За кермо позашляховика сіла п'яна. Хлопець у важкому стані. Фото: facebook.com/Ирина Доценко

Вінничанку 43-річну Наталію Дзсісь, яка збила на тротуарі 13-річного Андрія Тарасюка, взяли під варту з правом внести 181,6 тис. грн застави.

Таке рішення сьогодні, 26 травня, ухвалив Вінницький міський суд.

Про жінку відомо, що вона підприємиця, має хлібобулочний бізнес. І це вже не перша її аварія. Начебто два роки тому вона попалася п'яною за кермом і платила штраф. Проте ні вона, ні її рідні нічого тепер не коментують.

Потерпілий семикласник перебуває в реанімації дитячої обласної лікарні. У нього важка відкрита черепно-мозкова травма – арматура, на яку впав, пошкодила мозок. А також численні переломи кінцівок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що відомо про водійку, яка п'яною знесла на тротуарі школяра

"У хлопця розрив мозку, серйозне ушкодження. Попереду в нього ще операція, треба буде закривати порожнину черепа, там отвір доволі великий. Але то буде згодом. Зараз потрібно вивести хлопця з важкого стану. Також попереду тривала реабілітація", - каже нейрохірург Сергій Волощук.

Заставу за підозрювану поки що не внесли, але її адвокати переконані, що для родини ця сума не проблема. Якщо її провину доведуть, їй загрожує до восьми років ув'язнення.

Аварія сталася 24 травня на вул. Івана Богуна. 43-річна водійка Haval розтрощила паркан й знесла на тротуарі 13-річного школяра. Його відкинуло на металеву арматуру, яка прошила голову. Вміст алкоголю в крові жінки у 16 разів перевищував норму, за результатами експертизи.

Зараз ви читаєте новину «П'яна в дим водійка зможе вийти під заставу: нові подробиці резонансної аварії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути