вівторок, 25 травня 2021 16:15

Що відомо про водійку, яка п'яною знесла на тротуарі школяра

Що відомо про водійку, яка п'яною знесла на тротуарі школяра
У Вінниці 13-річного Андрія Тарасюка на тротуарі збила сусідка на позашляховику. Хлопець у важкому стані. Фото: facebook.com/anton.danylevych

Водійку, яка за кермом позашляховика Haval у Вінниці збила 13-річного Андрія Тарасюка, звати Наталія Дзись. Їй 43 роки. Вона живе неподалік школяра. Чим займається – невідомо. У ранок трагедії була п'яна в дим: рівень алкоголю перевищував допустиму норму в 16 разів.

Жінку арештували. Тим часом її кум уже контактував із рідними потерпілого - просив вибачення та пропонував гроші. Про це Gazeta.ua розповіла сестра школяра Марина Тарасюк. Додала, що стан Андрія стабільний. Після операції він опритомнів.

"Біля нього постійно перебуває батько. Андрійко опритомнів і навіть упізнав його. Буквально на кілька секунд, потім знов втратив свідомість. Кістки пошкодили кору головного мозку, невідомо чи будуть ускладнення. Ногу зашили, але вибите плече не вправляли, бо немає можливості", - розповіла Марина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Кричала, що твереза. Це ваш брат п'яний" - розповіли, як водійка знесла на тротуарі школяра

У день трагедії Андрій раніше йшов до школи, оскільки його клас чергував. Це був його звичний маршрут. Від дому відійшов 50 м, коли на нього налетів позашляховик.

"Андрій - чудовий хлопчик, добрий і порядний. Має досягнення в баскетболі, їздить на змагання, паралельно із батьком грають у футбол. Завжди привітається, заговорить", - розповів сусід Антон Данилевич.

Андрія рятують лікарі дитячої обласної лікарні. Він у реанімації. Наталії Дзись сьогодні обиратимуть запобіжний захід. Їй загрожує до восьми років в'язниці.

Аварія сталася 24 травня о 10:00 на вул. Івана Богуна у Вінниці. П'яна '43-річна водійка Haval розтрощила паркан й знесла на тротуарі 13-річного школяра. Попередньо, вона не впоралась з керуванням, виїхала на тротуар.

Зараз ви читаєте новину «Що відомо про водійку, яка п'яною знесла на тротуарі школяра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути