субота, 25 серпня 2012 11:24

П'яна москвичка у Сімферополі погрожувала підірвати літак

П'яна москвичка у Сімферополі погрожувала підірвати літак
У безпечну зону евакуювали 260 осіб, у тому числі 108 пасажирів рейсу, екіпаж та працівників аеропорту. Фото: taxi-crimea.com.ua

П'яна пасажирка рейса Сімферополь - Домодєдово, громадянка РФ при реєстрації в аеропорту "Сімферополь" повідомила в міліцію про бомбу в її багажі, яка повинна вибухнути в літаку.

Інформація не підтвердилася.

"24 серпня о 14.50 в чергову частину лінійного відділу міліції в міжнародному аеропорту "Сімферополь" надійшло повідомлення про те, що під час реєстрації пасажирів рейсу Сімферополь - Домодєдово при проходженні контролю на безпеку одна з пасажирок рейсу, із наявними ознаками алкогольного сп'яніння, повідомила про те, що в її багажі знаходиться бомба, вибух якої станеться в літаку", - повідомляє сектор зв'язків із громадськістю ГУМВС України в АР Крим у суботу.

Жінку зняли з рейсу і доставили в лінійний відділ міліції в міжнародному аеропорту "Сімферополь" для з'ясування обставин і проходження медичного огляду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Київщині невідомі хотіли підірвати Васильківську РДА

У безпечну зону евакуювали 260 осіб, у тому числі 108 пасажирів рейсу, екіпаж та працівників аеропорту. Зону оточили. На місце прибули співробітники вибухотехнічної служби НДЕКЦ ГУМВС України в АР Крим, фахівці МНС, представники інших профільних відомств.

"У ході ретельного огляду вибухонебезпечних предметів виявлено не було. О 15.35 міжнародний аеропорт "Сімферополь" почав функціонувати в штатному режимі. Після завершення необхідних формальностей, борт на Домодедово вилетів з аеропорту о 17.00", - наголошується в повідомленні.

Пасажирка-лжемінер, громадянка РФ, мешканка Москви, 1964 р. н. затримана в порядку ст. 115 (за підозрою у скоєнні злочину) КПК України та поміщена в ізолятор тимчасового утримання Сімферопольського міськуправління міліції. У відношенні неї порушена кримінальна справа за ч. 1 ст. 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян) КК України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 2 до 6 років.

Зараз ви читаєте новину «П'яна москвичка у Сімферополі погрожувала підірвати літак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути