вівторок, 01 вересня 2020 16:59

П'яна мати загубила 11-річну доньку

П'яна мати загубила 11-річну доньку
П'яна мати загубила 11-річну доньку. Фото: socportal.info

У Києві п'яна мати загубила неповнолітню дочку. Одинадцятирічну дівчинку поліція знайшла у знайомої її матері в іншому районі столиці. На жінку складено адміністративні матеріали за невиконання батьківських обов'язків щодо виховання дітей. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

"Учора, близько 21:30, до чергової частини Дарницького управління поліції надійшла інформація про зникнення малолітньої дитини. Мати дівчинки повідомила, що вони відпочивали в Парку партизанської слави та пів години тому за невідомих обставин зникла її донька", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Загубив гроші й боявся йти додому: 12-річний хлопець провів ніч у лісосмузі

До пошуків дівчинки залучили працівників сектора ювенальної превенції та інших служб територіального підрозділу поліції. На місці події поліцейські з'ясували, що мати дівчинки, 34-літня жителька Київської області, приїхала з донькою до столиці провідати родичів. Дорослі під час спілкування не помітили, як дівчинка зникла.

За словами начальника сектора ювенальної превенції Дарницького управління поліції Олександра Міщенка, дитину знайшли протягом восьми годин пошуків.

"Уранці першого вересня ми розшукали дівчинку у Деснянському районі в жінки, з якою працює її мати. З'ясувалося, що близько 16-ї під час святкування зустрічі з родичами жінка залишила доньку на вулиці Вересневій. Дівчинка пішла в район станції метро Харківська, де працює її мати продавчинею, та зустріла там знайому жінку. Вона намагалася зв'язатися з родичами дівчинки, але на дзвінки ніхто не відповідав", - розповів Олександр Міщенко.

Поліцейські віддали дитину матері та склали на неї адміністративний протокол за невиконання обов'язків щодо виховання дітей.

У Києві знайшли дитину, яка загубилась на відпочинку. Патрульні повернули батькам 13-річного киянина, який не повернувся додому після відпочинку на річці.

Зараз ви читаєте новину «П'яна мати загубила 11-річну доньку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути