четвер, 22 грудня 2022 19:06

Спецтема: Війна Росії проти України

Путін пояснив скасування щорічного послання

Путін пояснив скасування щорічного послання
Цього року президент Росії Володимир Путін скасував традиційні передноворічні плани. Фото: Getty Images

Цього року президент Росії Володимир Путін скасував традиційні передноворічні плани, зокрема пресконференцію та послання Федеральним зборам.

Як пояснив сам диктатор, зараз йому складно зафіксувати результати та найближчі плани. Про це він заявив на пресконференції у четвер, 22 грудня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кремль відреагував на візит Зеленського до Байдена

"2017 календарного року теж не було послання. Але воно має бути. Питання в тому, що динаміка подій дуже велика, ситуація розвивається дуже динамічно. Тому важкувато було зафіксувати в конкретний момент часу результати та конкретні плани на найближчий час. Ми це зробимо на початку року, безперечно", – сказав він.

Путін додав, що такі плани та результати були відображені у його виступах, у яких "неможливо було не говорити про це", і важко було, не повторюючись, включити ці тези до формального послання.

Президент Росії Володимир Путін відклав своє щорічне звернення до федеральних зборів на тлі зростаючої критики його поведінки щодо вторгнення в Україну.

У Кремлі спробували виправдати свого диктатора та заявили, що він може виступити з посланням у 2023 році, повідомляє Інститут вивчення війни (ISW).

Втеча РФ з Київської області та півночі України у квітні 2022 року, ймовірно, зіпсувала плани Путіна проголосити перемогу під час звернення до федеральних зборів, зазначили аналітики.

Зараз ви читаєте новину «Путін пояснив скасування щорічного послання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути