Ексклюзиви
неділя, 25 грудня 2022 22:08

Спецтема: Війна Росії проти України

Путін готує населення Росії до продовження війни: подробиці

Путін готує населення Росії до продовження війни: подробиці
Російській диктатор Володимир Путін готує населення Росії до продовження війни. Фото: Getty Images

Кремль готує населення Росії до продовження повномасштабної війни в Україні.

Такий висновок зробили у Центрі протидії дезінформації при РНБО України. Так, президент РФ Володимир Путін в ефірі пропагандистського телеканалу заявив, що Росія діє у правильному напрямку і захищає свої національні інтереси та висловив впевненість, що 99,9% росіян готові покласти все на користь батьківщини.

У повідомленні від ЦПД наголошується, що насправді для більшості росіян новий рік, крім тягарів, нічого не пропонує.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін знову завів казку про росіян, "які готові віддати усе за батьківщину"

"За неповні 10 місяців війни російська армія офіційно втратила понад 100 тис. солдатів, витрати на війну склали майже 30% річного бюджету країни. За оцінками західних експертів, внаслідок "спецоперації" країні знадобиться до 30 років, щоб вийти на довоєнний економічний рівень", – підкреслюють у Центрі протидії дезінформації.

Також звертається увага, що результати передсвяткових опитувань росіян демонструють їх "готовність" віддавати своє життя за путінську владу.

"Згідно з опитуваннями Всеросійського центру вивчення громадської думки, 69,6% росіян не відчувають новорічного настрою, а для 62% головним потрясінням року стала "СВО", – інформують у центрі.

Експерти закладу дійшли висновку, що неадекватна оцінка президентом Росії Володимиром Путіним ситуації в країні свідчить, що на тлі заяв про готовність до переговорів Кремль готує населення до продовження війни.

Росіяни як і раніше в перевазі своїй підтримують війну в Україні. Не менше 70% населення РФ підтримує бойові дії в Україні.

При цьому число прихильників переговорів з Україною падає і становить 50%, повідомляється в даних опитування незалежного "Левада-Центру".

Так, згідно з даними опитування, 71% підтримує дії російських окупаційних військ в Україні, в той час, як 21% не підтримує. При цьому 50% опитаних виступають за переговори з Україною, тоді як 40% вимагають продовження бойових дій.

Зараз ви читаєте новину «Путін готує населення Росії до продовження війни: подробиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути