субота, 03 березня 2012 19:57

Психічно хворий підліток гвалтував дітей

Психічно хворий підліток гвалтував дітей

На Донеччині підліток, який з дитинства страждав психічними захворюваннями, гвалтував малолітніх дітей зі свого селища, пише ТСН.

За словами старшого слідчого Краматорського міськвідділу міліції Олега Кравченка, події відбувалися влітку минулого року. Потерпілими по кримінальній справі стали хлопчики, двом з яких виповнилося по сім років, а ще двом - тільки по чотири. Діти живуть в одному з краматорських селищ, виховуються в благополучних сім'ях і добре знайомі зі своїм кривдником.

"Підліткові, який здійснював сексуальне насильство над ними, 14 років і він з дитинства страждає психічним захворюванням, через що ніколи не відвідував школу, а навчався вдома", - розповів слідчий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прибиральник у гіпермаркеті побив і зґвалтував 8-річну дівчинку

Інформація про те, що діти стали жертвами сексуального насильника, надійшла від їхніх батьків, які стали помічати зміни в настрої сина і спробували їх розговорити.

Сам гвалтівник свідчень не дав, проте ряд свідчень та експертиз підтвердили його причетність до сексуального насильства над малолітніми дітьми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Полтавщині дідусь зґвалтував 8-річну онуку

"За версією слідства, за допомогою погроз, а нерідко і кулаків, він кілька разів вступав з ними в статевий зв'язок в лісопосадці і в полі", - сказав слідчий.

Зараз ви читаєте новину «Психічно хворий підліток гвалтував дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути