пʼятниця, 01 червня 2012 12:32

Проти працівників Лук'янівського СІЗО порушили 5 кримінальних справ

Проти працівників Лук'янівського СІЗО порушили 5 кримінальних справ

Впродовж року прокуратурою столиці порушено п'ять кримінальних справ щодо працівників Лук'янівського СІЗО , дві з яких уже скеровано до суду. Про це пише УНН.

За матеріалами проведених перевірок УСБ України в м. Києві у цьому році, прокуратурою порушено дві кримінальні справи, з яких – одна 30.05.12 року скерована до суду.

Інші три кримінальні справи порушені за результатами безпосередньо прокурорських перевірок, з яких одна сьогодні вже направлена до суду. А саме це справа за обвинуваченням посадовця СІЗО, який не забезпечив додержання правил внутрішнього розпорядку пенітенціарної установи та залишив двері корпусного відділення відчиненими, в результаті чого було допущено втечу ув'язненого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Журналіста викликають на допит за фільм про СІЗО - документ

Крым того, днями скеровано до суду кримінальну справу за обвинуваченням посадової особи Київського слідчого ізолятора у перевищенні службових повноважень, яка, порушуючи встановлений режим роботи пенітенціарної установи, передала ув'язненим для користування мобільні телефони.

Зараз ви читаєте новину «Проти працівників Лук'янівського СІЗО порушили 5 кримінальних справ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути