Ексклюзиви
неділя, 24 листопада 2019 13:27

Прощалася з дитиною і життям: жертва нардепа розповіла подробиці зґвалтування
3

21 березня 1996 року Роман Іванісов був засуджений до 3 років 6 місяців позбавлення волі, з яких відбув 2 роки 6 місяців виправно-трудових колоній загального режиму». Він цю інформацію заперечує
Фото: zaxid.net
У жертви зґвалтування, в якому брав участь Роман Іванісов, збереглася вирізка із газети зі статтею про злочин
У жертви зґвалтування, в якому брав участь Роман Іванісов, збереглася вирізка із газети зі статтею про злочин

Злочин нардепа від "Слуги народу" Романа Іванісова підтвердила сама жертва зґвалтування. Вона розповіли жахливі подробиці події, яку все життя намагалася забути.

Каже, що була тоді повнолітня. Їй було 25 років і вона мала 2-річну дитину. Її силоміць затягнули до автівки четверо хлопців, де її тягали за волосся, били та ґвалтували. Після зґвалтування на неї постійно тиснули, а справу хотіли "зам'яти".

"Я йшла з подружкою, вони насильно затягнули мене до авто, за волосся мене тягнули, у мене вся голова була "синя". Я намагаюсь про ці речі не згадувати, бо хорошого мало. Не кожен знає, як людина почувається перед смертю. А я знаю, як це – з життям прощатися, з дитиною подумки прощатися, моїй дитині тоді було два роки", - сказала вона, передає ТСН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Арахамія про нардепа Іванісова: він повинен здати мандат

За її словами, злочин набув розголосу у Куйбишеві, де все і сталося. В рідному місті її цькували.

"В машині було четверо людей – двом, здається, по 16 років і двом по 19, здається. Їх було четверо, серед них був син син голови районної адміністрації. Прізвище я вже не пригадаю. Справу вели запорізькі слідчі, саме з Запоріжжя, тому що в Куйбишеві в нас все хотіли зам'яти. У мене десь є вирізка з газети, де написано приблизно "жертву ґвалтували у мерській Волзі". Всі у Куйбишеві про це знали, в мене тут плювали", - розповіла жінка.

Усі четверо отримали різні терміни, і жоден не відсидів повністю. Тому що на жертву постійно тисли і через це вона писала прохання, аби винуватців відпустили. Жінка зізналася, що вже не вірить у справедливість.

У ЗМІ з'явилася інформація, що народний депутат України з фракції "Слуга народу" Роман Іванісов був засуджений до позбавлення волі за зґвалтування неповнолітньої. Генеральний прокурор Руслан Рябошапка підтвердив, що Іванісов знаходився в місцях позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «Прощалася з дитиною і життям: жертва нардепа розповіла подробиці зґвалтування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути