Ексклюзиви
пʼятниця, 13 вересня 2013 16:22

Прорив греблі на Одещині: рятувальники терміново евакуюють півтисячі людей

Прорив греблі на Одещині: рятувальники терміново евакуюють півтисячі людей
Фото: tsn.ua

Прорив греблі стався на річці Когильник в Арцизькому районі Одеської області в 5 км від села Красне близько 13.20 у п'ятницю.

Як повідомила помічник начальника Головного управління Держслужби з надзвичайних ситуацій в Одеській області Майя Гринько, прорив стався через сильний дощ.

В даний час співробітники ДСНС розпочали евакуацію 400 жителів села Красне, чиї будинки виявилися підтоплені. Таким чином, загальне число евакуйованих через підтоплення жителів збільшилася до 500 осіб.

У результаті прориву дамби ніхто не постраждав, але рятувальники очікують погіршення ситуації, оскільки дощ не припиняється.

Заступник голови Одеської обласної державної адміністрації Валерій Матковський також повідомив, що в результаті повені в трьох місцях зруйнована залізниця між Березино і Арциз. Частково зруйнована автомобільна дорога Березино - Весела Долина, 100 метрів газопроводу, він відключений.

Як повідомлялося, в Тарутинському та Арцизькому районах Одеської області через тривалий дощ сталося часткове підтоплення близько 200 приватних житлових будинків і 250 господарств, а також перекрито рух транспорту на трасі Серпневе-Арциз-Татарбунари.

Зараз ви читаєте новину «Прорив греблі на Одещині: рятувальники терміново евакуюють півтисячі людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути