середа, 20 березня 2013 12:54

Прокуратура вважає, що у смертельному ДТП в Дніпрі винні обидва водії

Прокуратура вважає, що у смертельному ДТП в Дніпрі винні обидва водії
У Дніпропетровську зіткнулись позашляховик "Нісан Ікс-треіл" та "БМВ 3".

Двох водіїв, які скоїли сьогодні вранці криваву аварію на житловому масиві Перемога-3, що у Дніпропетровську, затримали міліціонери. Проти чоловіків 1974 та 1955 року народження порушили кримінальну справу та занесли її до єдиного реєстру досудових рішень. Проти них розпочали кримінальне провадження за фактом аварії, розповіли у прес-службі прокуратури області.

Сьогодні, близько 07.45 години ранку по вулиці Набережна Перемоги в Дніпропетровську зіткнулись позашляховик "Нісан Ікс-треіл" та "БМВ 3". Внаслідок удару легковик врізався в зупинку громадського транспорту де були люди. Загинули 5 людей, серед них - 9-річна дитина. Постраждали 5 людей, серед яких 16-річний підліток.

"Одразу після отримання повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду проведено реєстрацію в Єдиному реєстрі досудових розслідувань та розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.286 КК України "порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох людей". Оскільки за результатами першочергових дій вже є підстави вважати, що ДТП скоєна за обоюдною виною, прийнято рішення про вручення повідомлення про підозру обом водіям," - пояснили у прокуратурі.

Постраждалих з численними переломами відвезли до обласної лікарні імені Мечнікова. В даний момент їх оперують. З них при свідомості залишається тільки продавець кіоску, у неї переламані ноги. Медики оцінюють її стан як середній.

Зараз ви читаєте новину «Прокуратура вважає, що у смертельному ДТП в Дніпрі винні обидва водії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

120

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути