понеділок, 23 липня 2012 14:56

"Продавці на ринку подумали, що це рейдерський захват" - очевидець бійки фанів на Лук'янівці
7

Фото: Фото: Анатолій Бабак

За словами очевидців сутички між футбольними фанами на зупинці громадського транспорту поблизу станції метро "Лук'янівська", коли молодики почали розбігатися від міліції, то дуже налякали продавців місцевого ринку.

"Коли ми сюди приїхали, то група фанів приблизно з 30 осіб тікала по вул. Мельникова в напрямку Дорогожичів, - розповідає в коментарі Gazeta.ua пережохий свідок, 35-річний киянин Віктор. - Ще десь 50 людей бігло в напрямку Лук'янівського ринку. Там вони дуже налякали місцевих продавців. Адже ті подумали, що відбувається знову якийсь рейдерський захват ринку, які часто трапляються там останнім часом".

Очевидець також розповів, що фани, що їхали в тролейбусі, зайшли на стадіоні "Спартак".

"Їх був повний тролейбус. Також у "рогатому" перебували й звичайні проїжджі люди. Інша команда фанів чекала їх на зупинці. А потім один на одного накинулися й почалася масова бійка", - зазначив свідок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через масштабну бійку на Лук'янівці затримали росіянина

"У них там були пістолети, газові балончики. Чутно було постріли. Стріляли по вікнах. Людей було близько 100, якщо рахувати всіх разом", - додав його товариш, що також був присутній на місці події.

"Багато було побитих, у деяких текла кров. Один уже побитий сидів у кареті швидкої допомоги. У нього було видно обдерті коліна й голова вся в крові була", - зауважив киянин.

Нагадаємо, 22 липня близько 18.00 між футбольними фанатами на зупинці біля метро "Лук'янівська" виникла словесна перепалка, яка потім переросла в бійку, що тривала близько однієї хвилини. У міліції припускають, що бійка сталася спонтанно.

За медичною допомогою всього звернулося 4 людини, двоє з них госпіталізовані. Правоохоронці затримали близько 20 осіб. За фактом масової бійки столична міліція порушила кримінальну справу.

Зараз ви читаєте новину «"Продавці на ринку подумали, що це рейдерський захват" - очевидець бійки фанів на Лук'янівці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути