вівторок, 12 липня 2022 09:19

Спецтема: Війна Росії проти України

Привіт від HIMARS: повідомили про тотальні втрати росіян на Донеччині

Привіт від HIMARS: повідомили про тотальні втрати росіян на Донеччині
Українські захисники завдали колосальних втрат окупантам на Донеччині. Фото: Генштаб ЗСУ

У результаті удару Збройних сил України з реактивних систем залпового вогню HIMARS вдалося знищити майже усіх заступників командира однієї з дивізій Росії. Один – у важкому стані.

Українські бійці накрили вогнем з американських РСЗВ ворога в районі Шахтарська Донецької області. Про це повідомив СтратКом ЗСУ 12 липня в Telegram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія нещадно вдарила по Донеччині: серед загиблих – дитина

Ліквідували майже всіх заступників командира 106-ї повітряно-десантної дивізії Російської Федерації. Один окупант ыз позивним "Барсук" – важко поранений.

"Також сьогодні загинув начальник служби РАО (ракетно-артилерійського озброєння. – Gazeta.ua) 58-ї армії (в/ч 47084, Владикавказ) ПдВО ЗС РФ (південного військового округу збройних сил РФ. – Gazeta.ua) Валентин Данилов. ЗСУ – перша армія миру – змушують окупантів до жестів доброї волі – вийти з чату", – йдеться в дописі.

10 липня окупаційні війська Росії намагалися безрезультатно просунутися про трьох напрямках у Донецькій області. Ідеться про Бахмутський і Лиманський напрями. Також про Донецький – Мар'янка, Красногорівка, Авдіївка, повідомив голова обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

Збройні сили України завдали удару по базі російських найманців у захопленому Токмаку Запорізької області. Про це повідомив СтратКом ЗСУ 11 липня. Натякнули, що вдалося ліквідувати тилові позиції росіян за допомогою далекобійної артилерії від західних партнерів. Ймовірно, йдеться про американські ракетні установки HIMARS.

Зараз ви читаєте новину «Привіт від HIMARS: повідомили про тотальні втрати росіян на Донеччині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути