понеділок, 04 липня 2016 12:48

Приватний будинок закидали гранатами
3

4 липня близько другої години ночі приватний будинок у Бортничах, що у Дарницькому районі столиці закидали гранатами РГД-5. Пошкоджено фасад будівлі і два вікна на першому поверсі. Внаслідок вибуху ніхто не постраждав. Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП Києва.

"Повідомлення про те, що невідомі кинули на подвір'я вибухові пристрої, надійшло до поліції від 32-річної жительки району. За вказаною адресою негайно виїхав наряд патрульної поліції та слідчо-оперативна група Дарницького управління поліції. Правоохоронці опитали власників будинку та ймовірних свідків події. Зі слів потерпілих встановлено: коли вони почули вибухи, вибігли на вулицю та побачили пошкоджені фасад і вікна оселі. Під час ретельного обстеження подвір'я та прилеглої території поліцейські вилучили частини запалів, а саме два важелі, ударник, пружину та інші металеві осколки, ймовірно, від гранат РГД-5", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Педофіл наклав на себе руки в СІЗО

За цим фактом відкрито кримінальне провадження. Правоохоронці встановлюють усі обставини події та розшукують осіб, причетних до скоєння правопорушення. Зловмисникам загрожує до 7 років позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «Приватний будинок закидали гранатами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути