четвер, 04 травня 2017 19:25

Прикрили нарколабораторію, яка співпрацювала з Росією
3

Амфетамін виготовляли у будинку на Київщині
Фото: СБУ
Амфетамін виготовляли у будинку на Київщині
Один із організаторів - росіянин

На Київщині співробітники СБУ викрили нарколабораторію, в якій виготовляли амфетамін. Прекурсори завозили з Російської Федерації.

Про це повідомляє прес-центр СБУ.

"Організували канал контрабанди троє українців та росіянин. Останній завозив прекурсори до України автомобілем. Перероблювали сировину в амфетамін у приватному будинку, у Києво-Святошинському районі. Затримані хлопці розповіли, кожного місяця готували понад 1,5 кг наркотиків. Їх збували через так звані "закладки". У свою чергу, клієнти оплачували товар через банківську картку. Під час обшуків оперативники виявили 60 гр готового наркотику. А також 46 кг прекурсору разом із обладнанням. Орієнтовна вартість речовин – 350 тис. грн. Окрім того, виявили 95 тис. руб. для купівлі прекурсору та 40 тис. грн прибутку від своєї справи", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві пройде марш за легалізацію марихуани

СБУ відкрила кримінальне провадження. Нині вирішують питання щодо оголошення про підозру у скоєнні злочину. Тривають невідкладні слідчі дії.

Правоохоронці вилучили рекордну партію контрабандного амфетаміну. Наркоділки відправили в Одеський морський порт контейнер нібито з вантажем взуття з однієї з країн Середземномор'я. Серед товару приховали 180 кг психотропів, відомих під назвою "каптогон". Україна використовувалася як транзитна країна для доставки наркотиків замовникам в одну з держав Близького Сходу. Вартість вилученого наркотику за цінами "чорного ринку" становить 6 млн доларів.

Зараз ви читаєте новину «Прикрили нарколабораторію, яка співпрацювала з Росією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути