четвер, 14 листопада 2019 11:01

Прийомна мати побила 9-річну доньку

Прийомна мати побила 9-річну доньку
На Житомирщині прийомна мати побила 9-річну доньку. Фото - 20 хвилин

У Хорошеві на Житомирщині розслідують побиття 9-річної дівчинки із прийомної родини. Під час попередньої перевірки з'ясували, що дівчинку ще 9 листопада увечері побила прийомна мати за незначну провину.

13 листопада до поліції звернулись працівники служби у справах дітей Хорошівської райдержадміністрації, повідомили у відділі комунікації ГУНП області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прийомні батьки спалили тіло доньки в металевому контейнері

"11 листопада дівчинка, яка навчається у 2 класі, під час занять відчула себе недобре і вчителька направила її до шкільної медичної сестри. Та, оглянувши 9-річну дитину, виявила на її тілі численні гематоми та забої. Про такий стан освітяни повідомили соціальні служби, оскільки дитина виховується у будинку сімейного типу, а ті, у свою чергу, звернулися до нас", - розповів начальник Хорошівського відділення поліції Руслан Прищепа.

У будинку сімейного типу, де проживає дівчинка, виховується загалом 7 дітей віком від 10 місяців до 14 років. Нині з ними працюють соціальні служби та поліцейські. У рамках розслідування потерпілій призначено судово-медичне обстеження з метою встановлення ступеня тяжкості отриманих травм.

Слідчі відкрили кримінальне провадження.

У с. Заплавка Дніпропетровської області прийомна матір знущалася над 6-річною дівчинкою, доки односельчани не звернулися правоохоронних органів. Жінка била дівчинку, змушувала тримати ноги в окропі.

Зараз ви читаєте новину «Прийомна мати побила 9-річну доньку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути