понеділок, 02 жовтня 2017 18:10

"Придушив, зґвалтував, телефон взяв і пішов", - подробиці вбивства 16-річної дівчини

"Придушив, зґвалтував, телефон взяв і пішов", - подробиці вбивства 16-річної дівчини
37-річний чоловік убив 16-річну дівчину заради мобільного телефону. Фото - ГУНП у Одеській області

У селі Дивізія Татарбунарського району Одеської області затримали 37-річного чоловіка, який зґвалтував, убив та пограбував 16-річну дівчину.

Злочин трапився 30 вересня, коли дівчина, мешканка с. Тузли, поверталася із дискотеки. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України В'ячеслав Аброськін.

"30 вересня близько 17.00 у Татарбунарському району Одеської області на узбіччі дороги знайдено мертвою з тілесними ушкодженнями 16-річну дівчину. Дитина попросилися у матері піти на дискотеку до сусіднього села, за 5 км. На цьому шляху її зустрів 37-річний покидьок, раніше судимий, який зґвалтував її та вбив. Зараз він уже затриманий", - повідомив Аброськін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ґвалтівник, якого шукає поліція, написав прощального листа у мережі

За фактом умисного вбивства розпочато кримінальне провадження. Мотивом злочину зловмисник називає бажання заволодіти мобільним телефоном потерпілої. Також він зізнається, що зґвалтував дівчину.

"Я лежав на узбіччі, підняв голову, бачу - пройшла дівчина. Я її наздогнав, дав кулаком по шиї, вона віддала телефон і говорить "Більше не бийте мене". Я сказав, що бити не буду, відтягнув її від дороги, зґвалтував. Вона обурювалася, звичайно, але я їй по морді пару раз дав. Вона почала кричати, туди-сюди. Я її за горло схопив, трохи придушив, зґвалтував, телефон взяв і пішов", - розповів підозрюваний.

Усі обставини події встановить слідство. Призначено низку експертиз. Досудове розслідування триває.

В лісопосадці Малинівського району міста Одеси правоохоронці знайшли тіло 17-річної дівчини. Перед смертю її побили та зґвалтували. Злочинця затримали. Ним виявився колишній однокласник покійної.

Зараз ви читаєте новину «"Придушив, зґвалтував, телефон взяв і пішов", - подробиці вбивства 16-річної дівчини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути