понеділок, 02 жовтня 2017 14:16

Ґвалтівник, якого шукає поліція, написав прощального листа у мережі

Автор: Поліція Тернопільщини
  Назар Оприсек, якого розшукують за зґвалтування та пограбування, через мережу погрожує накласти на себе руки
Назар Оприсек, якого розшукують за зґвалтування та пограбування, через мережу погрожує накласти на себе руки

У Тернополі правоохоронці розшукують 25-річного Назара Оприсека. Його підозрюють у зґвалтуванні та пограбуванні 19-річної дівчини-касирки у гральному закладі. Про це повідомили у відділі комунікації поліції області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На 3-річну дівчинку напав підліток, який раніше зґвалтував 11-річного хлопця

Оприсек написав прощального листа у Facebook. У ньому просить пробачення у скривдженої дівчини та каже, що накладе на себе руки.

"Сьогодні останній день мого життя, я покінчу сьогодні з ним, бо я зробив погану річ і мене посадять до в'язниці, а я туди не хочу. Я пробував жити нормально, але не вийшло. Всі, кому я зробив погане в цьому житті, вибачте мені і не тримайте зла. Морораш Тереза, вибач мені, я дуже хотів бути з тобою, мати спільних дітей. Знай, де б я не був, коли помру, я завжди тебе кохатиму. Не повторюйте ніхто моїх помилок, щоб потім не шкодували все життя і не робили, як я зараз зроблю. Любіть одне одного і не кривдіть. Я - Оприсек Назар", - йдеться в повідомленні.

Профіль, з якого писав чоловік, новий. У мережі він зареєстрований під іменем Назар Буряков. Ані фотографій, ані друзів у цього користувача немає.

19-річну дівчину зґвалтували та пограбували близько 6:00 25 вересня на вул. Кривоноса. Таку інформацію правоохоронцям повідомили медики "швидкої", які приїхали на виклик. У дівчини були множинні гематоми обличчя та правого передпліччя, струс мозку. Їй надали допомогу на місці. Від госпіталізації вона відмовилася.

У лісопосадці в Малиновському районы Одеси правоохоронці знайшли тіло 17-річної дівчини. Перед смертю її побили та зґвалтували. Злочинця затримали. Ним виявився колишній однокласник покійної.

Зараз ви читаєте новину «Ґвалтівник, якого шукає поліція, написав прощального листа у мережі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути