пʼятниця, 19 серпня 2011 18:52

Президент "Київміськбуд" запевняє, що будівельники не били мешканців Троєщини

Президент "Київміськбуд" запевняє, що будівельники не били мешканців Троєщини

Голова правління та президента АТ ХК "Київміськбуд" Михайло Голиця впевнений, що є люди, котрі не хочуть, щоб компанія будувала торговельний центр на Троєщині.

Таку точку зору він висловив стосовно конфліктного будівництва на об'єкті Маяковського 72, 73, 74 на відкритті під заселення будинку № 1 по вул. Лайоша Гавро в Оболонському районі м. Києва

"Будівельники за своєю природою є представниками самої мирної професії. Будівельники - це ті, які будують, ми ж не руйнуємо нічого, ми будуємо. Я не знаю жодного випадку, щоб будівельники бігали по місту чи на когось нападали, вони працюють, вони хочуть отримувати зарплату, мати роботу", - зазначив Голиця.

Він сподівається на вирішення ситуації у правовому полі, хоча мирних мешканців району вже побито, потруєно газом та закидано камінням.

Голиця не прокоментував питання стосовно того, хто є співробітником "Київміськбуду" (спортивні хлопці, котрі били людей), а хто видає себе за працівників компанії та заважає будівництву.

"Для цього є правоохоронні органи, саме вони вирішать, хто підбурює людей та провокує ситуацію. Я не можу називати їх прізвища та імена по батькові, тому що це буде несерйозно. Я відповідаю за будівельників, котрі ні в якому разі не будуть ні на кого нападати, не будуть ніколи втягуватись в такі провокації. Я повторююсь, що є багато людей, які не зацікавлені в тому, щоб будувались дитячі садки, лікарні та інші об'єкти соціального значення. Їх це не влаштовує, і нажаль є сьогодні ті, хто хоче на цьому заробити прямо пропонуючи вирішити питання, домовитись на певних умовах. Але я не можу називати прізвища імена та по батькові, це не моя справа", - підсумував президент компанії.

Зараз ви читаєте новину «Президент "Київміськбуд" запевняє, що будівельники не били мешканців Троєщини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути