Ексклюзиви
четвер, 22 жовтня 2020 17:54

Злочинці заштовхали в авто чоловіка, вивезли в ліс і вбили

Злочинці заштовхали в авто чоловіка, вивезли в ліс і вбили
12 жовтня у лісосмузі Самарського району місцеві жителі виявили тіло оголеного чоловіка. Поліцейські з'ясували, що померлий з 3 жовтня перебував у розшуку. Фото: dp.npu.gov.ua

У Дніпрі поліцейські затримали трьох чоловіків, які вбили 35-річного місцевого жителя. Зловмисники зустріли потерпілого на вулиці, заштовхали до автівки, відвезли до лісосмуги та побили. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Дніпропетровської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За кредит рибалку зарізали, втопили та закопали

12 жовтня у лісосмузі Самарського району місцеві жителі виявили тіло оголеного чоловіка. Поліцейські з'ясували, що померлий з 3 жовтня перебував у розшуку.

20 жовтня причетних до вбивства чоловіків затримали. Ними виявились троє місцевих жителів віком від 37 до 48 років. Двоє з них раніше вже притягувались до кримінальної відповідальності.

Під час обшуку в автомобілі одного зі злочинців поліцейські виявили гранату Ф-1 без маркування та запал УЗРГМ-2.

У поліції відкрили кримінальне провадження за умисне вбивство. Зловмисникам загрожує від 10 до 15 років позбавлення волі. Наразі суд обирає їм запобіжний захід.

В місті Охтирка Сумської області місцевий житель убив чоловіка і намагався прибрати сліди злочину . Про зникнення свого 31-річного племінника до поліції повідомив 47-річний житель районного центру. Він розповів, що чоловік з 15 жовтня не відповідає на телефонні дзвінки та відсутній за місцем мешкання. Зниклого чоловіка вбив 22-річний житель Охтирки. Здійснивши убивство, він усіляко намагався приховати сліди злочину. Чоловік скористався автомобілем убитого, загорнув тіло у килим, що вирізав у кімнаті, вивіз до іншої області та закопав у лісосмузі.

Зараз ви читаєте новину «Злочинці заштовхали в авто чоловіка, вивезли в ліс і вбили». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути