Ексклюзиви
понеділок, 19 жовтня 2020 09:55

У лісі знайшли загорнуте в килим тіло чоловіка
3

В місті Охтирка Сумської області місцевий житель вбив чоловіка і намагався прибрати сліди злочину. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Сумської області.

Про зникнення свого 31-річного племінника до поліції повідомив 47-річний житель районного центру. Він розповів, що чоловік з 15 жовтня не відповідає на телефонні дзвінки та відсутній за місцем мешкання. Під час огляду будинку, у якому мешкав розшукуваний, працівники поліції у одній з кімнат виявили відсутність частини килима, що знаходився на підлозі та пошкоджену оббивку дивану. Крім того, у тій же кімнаті були наявні замиті сліди крові.

Місцевий житель вбив чоловіка і намагався прибрати сліди злочину
Фото: su.npu.gov.ua
Тіло чоловіка зловмисник загорнув у килим і вивіз до іншої області
Тіло чоловіка зловмисник загорнув у килим і вивіз до іншої області

Поліцейські з'ясували, що зниклого чоловіка вбив 22-річний житель Охтирки. Здійснивши убивство, він усіляко намагався приховати сліди злочину – тіло вбитого вивіз за місто та закопав, а сліди крові спробував замити.

Спочатку зловмисник свою вину заперечував. Згодом у скоєному він зізнався. Він розповів, що сталося того дня і показав де заховане знаряддя вбивства. Чоловіка він вбив з корисливих мотивів — у його будинку знайшли $20 тис. , які належали вбитому. Він наніс йому декілька ударів ножем. Щоб приховати сліди злочину, чоловік скористався автомобілем убитого. Загорнув тіло у килим, що вирізав у кімнаті, вивіз до іншої області, та закопав у лісосмузі.

Наразі чоловіку оголосили про підозру за умисне вбивство. За скоєний злочин йому може загрожувати від 7 до 15 років позбавлення волі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 9-річна дівчинка всю ніч сиділа біля вбитої матері

6 жовтня на Черкащині затримали 37-річного зловмисника, причетного до нанесення тілесних ушкоджень двом своїм знайомим, які стали причиною смерті одного з них. Підозрюваний бив потерпілих держаком від садового приладдя, після чого зачинив їх у коморі. Випустив приблизно через 10 годин.

Зараз ви читаєте новину «У лісі знайшли загорнуте в килим тіло чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути