субота, 30 серпня 2014 11:34

Спецтема: Війна на Донбасі

Прес-центр АТО доповів про оперативну ситуацію на ранок суботи

Прес-центр АТО доповів про оперативну ситуацію на ранок суботи

Зміни в оперативній обстановці станом на 07.00 30 серпня. Збройні Сили України ведуть запеклі бої за звільнення від загарбників території держави. За минулу добу по противнику було нанесено низку ударів. В результаті яких противник поніс суттєвих втрат у техніці, йдеться у повідомленні прес-центру АТО.

Зокрема було нанесено удар по автомобільній колоні противника (до 30 одиниць автомобілів), яка рухалася в напрямку Луганське – Алчевськ. Крім цього знищено два автомобілі з колони, яка рухалась в напрямку Зугрес –Харцизськ. Загальні втрати загарбників: два танки, три БТРа, одна установка "Ураган", шість установок БМ21 "Град" та 35 осіб.

Також, сили АТО продовжують зачистку населеного пункту Родакове. Спеціальні підрозділи Збройних Сил України проводять розвідку та пошук диверсійно-розвідувальних груп та незаконних збройних формувань довкола Маріуполя.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Маріупольці перетворюють місто на неприступну "фортецю"

Не припиняються обстріли позицій та блокпостів сил АТО неподалік населених пунктів Успенка, Макарове, Маломиколаївка, Червона Поляна, Майорск, Верхнє Троїцьке, Дебальцево, Первомайськ, Комсомольське. Двічі з танків та установок БМ 21 "Град" було обстріляно аеродром Луганськ.

З боку Російської Федерації було обстріляно позиції наших військових неподалік населеного пункту Городище. Росіяни застосували проти наших військ протитанкові керовані ракети.

Зараз ви читаєте новину «Прес-центр АТО доповів про оперативну ситуацію на ранок суботи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути