Ексклюзиви
четвер, 19 вересня 2019 21:39

Правоохоронці затримали банду небезпечних злочинців та їх ватажка

Правоохоронці затримали банду небезпечних злочинців та їх ватажка
Зловмисники впродовж останніх років тероризували регіон. Фото: Нацполіція

На Полтавщині правоохоронці затримали членів злочинного угруповання та його організатора "Самвела Донецького".

Зловмисники займалися рекетом, викраденням людей, торгівлею зброєю, замовними вбивствами. Організатора банди, уродженця Грузії, розшукував Інтерпол за вчинення умисного вбивства в Вірменії. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції.

"Обвинувачений у вимаганні з тортурами у складі і на чолі злочинної групи, Самвел потрапив за ґрати на 14 років і був етапований в Західну Україну. Завдяки зв'язкам у потрібних органах домігся переведення в Запорізьку область. Згодом опинився на волі раніше терміну. ​​На збуті героїну знову був затриманий, але відбувся лише "відсидкою" в СІЗО протягом 3,5 років. У 2015 році лідер ОПГ разом зі своїми бойовиками починає "гриміти" на всю Україну, здійснюючи злочин за злочином", - розповів перший заступник голови Нацполіції Євген Коваль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Правоохоронці затримали грабіжників дачних будинків

"У злочинному світі "славився" своєю підступністю і безпринципністю, за найменшої можливості будь-якою ціною прагнув зайняти вище місце на ієрархічному щаблі. При першому ж конфлікті інтересів бойовики Самвела жорстоко розправилися з лідером супротивників, розширивши межі свого впливу. Їхньою "візитівкою" були бандитизм, вибивання неіснуючих боргів, замахи на вбивства та вбивства", - додав Коваль.

На Київщині 4 невідомих із молотком напали на будинок директора фермерського господарства. Дружину фермера грабіжники зачинили в одній із кімнат. Чоловіка били молотком, аби віддав збереження.

Зараз ви читаєте новину «Правоохоронці затримали банду небезпечних злочинців та їх ватажка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути